.
.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο 24/7 τηλεφωνικό κέντρο, στελεχωμένο με υπεύθυνους και έμπειρους agents οι οποίοι είναι πρόθυμοι να παρέχουν πληροφορίες για το προιόν και τις υπηρεσίες σας, να διαχειρίζονται αιτήματα και παράπονα, και να παρέχουν τηλεφωνική εξυπηρέτηση που είναι κατάλληλη για  σας και τους πελάτες σας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Στην MEDIATEL πιστεύουμε ότι η σωστή επικοινωνία με τον πελάτη είναι το «κλειδί» για κάθε επιτυχημένη επιχείρηση. Η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί μία επιχείρηση για την εξυπηρέτηση των πελατών της επηρεάζει άμεσα τη συνολική της εικόνα, την αξιοπιστία της, και τελικά την ανάπτυξη και την κερδοφορία της.
Κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και προσδοκίες, γι αυτό εστιάζουμε στην επιτυχημένη προσέγγιση με τον πελάτη και την άμεση ικανοποίηση των αναγκών του.

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Στην MEDIATEL συνεχίζουμε και εξυπηρετούμε τους πελάτες σας και μετά την πώληση. Με το έμπειρο και τεχνολογικά καταρτισμένο προσωπικό μας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε σίγουρη και αξιόπιστη λύση σε κάθε πιθανό πρόβλημα. Στόχος μας είναι να επιλύουμε τα προβλήματα του πελάτη άμεσα και με σαφήνεια, με μία μόνο κλήση.

 

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

Η σωστή διαχείριση αιτημάτων και παραπόνων, μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας και να σας δώσει την ευκαιρία να οικοδομήσετε μια ισχυρή, μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες σας.
Σας βοηθά να συλλέξετε πληροφορίες, και να εντοπίσετε τυχόν αδυναμίες στις υπηρεσίες σας.
Οι έμπειροι τηλεκπρόσωποί μας, παρέχουν άμεση και υψηλής ποιότητας διαχείρηση αιτημάτων και παραπόνων, εφαρμόζοντας με συνέπεια τις οριζόμενες διαδικασίες.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σας βοηθάμε να αυξήσετε σημαντικά τις πωλήσεις σας, προσφέροντας υπηρεσίες λήψης παραγγελιών και διεκπεραίωσης συναλλαγών, γρήγορα, αξιόπιστα και με ασφάλεια.
Τα στελέχη μας διεκπεραιώνουν παραγγελίες, λειτουργώντας ως οργανικό μέρος του δικτύου πωλήσεων της εταιρίας σας.Η εκπαίδευση τους, εξασφαλίζει αποτελεσματικές υπηρεσίες τηλεφωνικών πωλήσεων, σε περιβάλλον απόλυτα ασφαλές για τις συναλλαγές.
Επίσης διαχειριζόμαστε άμεσα και με ασφάλεια τις κρατήσεις της επιχείρησής σας, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

 

ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Γνωρίζουμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος ο δικός σας και των συνεργατών σας. Όμως ξέρουμε και πόσο χρήσιμη είναι μία αξιόπιστη υπηρεσία διαχείρισης ραντεβού και συναντήσεων.H virtual γραμματεία σας θα λαμβάνει κλήσεις, θα δίνει χρήσιμες πληροφορίες, θα ρυθμίσει ή θα τροποποιήσει τα ραντεβού σας, θα διαχειρίζεται mail και ταχυδρομείο.Το ηλεκτρονικό σας ημερολόγιο θα ενημερώνεται αυτόματα για κάθε αλλαγή και ο διαθέσιμος χρόνος σας θα γίνει πιο αποδοτικός.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

Γρήγορα, έγκυρα, φιλικά! Αυτή την εξυπηρέτηση χρειάζεσαι όταν αναζητάς έναν τηλεφωνικό αριθμό και αυτή ακριβώς σου προσφέρεται όταν καλείς το 11850. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε άμεση και έγκυρη πληροφόρηση στον πελάτη μας, για αυτό ενημερώνουμε και εμπλουτίζουμε καθημερινά τον κατάλογό μας.Καλώντας την υπηρεσία μας μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για : Εφημερίες φαρμακείων και Νοσοκομείων, Παραστάσεις Θεάτρων και προβολές κινηματογράφων, Δρομολόγια ΜΜΜ, Προγνωστικά και αποτελέσματα αγώνων κλπ. Δεν υπάρχει περιορισμός αναζητήσεων ανά κλήση και σας παρέχουμε την δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με τον αριθμό που επιθυμείτε.