.
.
ΙΝVI-new
 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BINGO

Η mediatel διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Σαντορίνη.

Λεπτομέρειες του Ταξιδιού:

  • Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 10/9 – 11/92016

  • Το έπαθλο περιλαμβάνει 2 αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, πρωινό, παραλαβή από το αεροδρόμιο και βόλτα με ιστιοπλοϊκό σκάφος

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  1. Στο Διαγωνισμό μπορεί να συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία καθώς και άτομα που δεν εργάζονται σε αυτήν.

  2. Ο Διαγωνισμός αφορά συστάσεις που θα γίνουν στο διάστημα 22/6 – 31/7/16.

  3. Για να συμμετάσχει κάποιος στην κλήρωση, θα πρέπει η σύστασή του να έχει προσληφθεί στο Τμήμα Πωλήσεων της Εταιρείας μέχρι 7/8/2016

  4. Ο αριθμός συμμετοχών στην κλήρωση, είναι ο ίδιος με τον αριθμό των φίλων-συστάσεων που θα έχουν προσληφθεί στο Τμήμα Πωλήσεων της Εταιρείας μέχρι τις 7/8/2016. Αν για παράδειγμα κάποιος συστήσει 5 φίλους και αυτοί προσληφθούν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο Τμήμα Πωλήσεων, τότε  αυτός θα έχει στην κλήρωση 5 συμμετοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προσωπικού της mediatel στο 2142148000 (επιλογή 1)

SANTORINInew
 
ΑΦΙΣΑ2

3η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 3η Αιμοδοσία χάρη στη βοήθεια που πρόσφεραν όλοι οι εθελοντές αιμοδότες της εταιρίας μας.

88 φιάλες αίμα βρίσκονται στην Τράπεζα Αίματος της Εταιρείας και είναι στη διάθεσή του προσωπικού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ο Εθελοντισμός  είναι μια πράξη αναμφισβήτητης αξίας, τόσο για τους ίδιους τους εθελοντές και τους μη κερδοσκοπικούς συλλόγους που είναι συντονιστές  αυτών των προσπαθειών προστατεύοντας και προσφέροντας φροντίδα σε συνανθρώπους μας, όσο και για όλους αυτούς,  που αποκτούν χαμόγελο και ελπίδα στις προσπάθειές τους.

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού θα βρίσκεται πάντα κοντά στους εργαζόμενους της Εταιρείας και θα προσβλέπει στην πολύτιμη βοήθεια και συμπαράστασή τους σε παρόμοιες δράσεις, που θα αποσκοπούν στην προσφορά στον Άνθρωπο.

 

H Εκδήλωση

“Enter the Synergy”! Με αυτό το σύνθημα διοργανώνεται στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2015, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, στο Ίδρυμα  Μ. Κακογιάννης, το Athens Jobfestival 2015 με σκοπό την ανάδειξη της συνέργειας.
Διοργανωτής του Athens Jobfestival είναι το Skywalker.gr και η mediatel συγκαταλέγεται για μια ακόμα φορά στους Υποστηρικτές του φεστιβάλ.
Δύο ημέρες αφιερωμένες στην εργασία, στην εκπαίδευση, στην επιχειρηματικότητα και στον εθελοντισμό με workshops, πάνελ και σεμινάρια επιχειρηματικότητας.
Καταξιωμένοι ομιλητές θα καλύψουν θέματα για την εργασία, την επιχειρηματικότητα, τον εθελοντισμό, την εκπαίδευση και  τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από το Τμήμα Προσωπικού της mediatel για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στην εταιρία και τις δυνατότητες της  επαγγελματικής τους εξέλιξης μέσα σε αυτήν.

Το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00, οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ομιλία του Υπεύθυνου Εταιρικής Εκπαίδευσης της mediatel κου Β. Παπαλυμπέρη, με θέμα: «Συναισθηματική Νοημοσύνη & Χαρισματική Ηγεσία»

Είσοδος

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Parking

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 :
Στο προσωπικό της εταιρείας μας προσφέρεται (με σχετικό αποδεικτικό από τη γραμματεία του φεστιβάλ) δωρεάν parking για όλη την ημέρα στο εμπορικό κέντρο athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας)

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015:
Όσοι επιθυμούν να παρκάρουν στο εμπορικό κέντρο athensheart θα επιβαρύνονται με 2,5€ για χρήση του parking  για όλη την ημέρα.

Πώς θα φτάσετε
Οδηγίες μπορείτε να βρείτε στο http://www.jobfestival.gr/topothesies/athens-job-festival-2015-topothesia

athensjobfestival-new