.
.
eter koin efthiniGR
ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΛΕΠΑΠ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ PARKINSON CARE

Πεποίθησή μας στη MEDIATEL είναι πως οι σύγχρονες επιχειρήσεις  θα πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο λειτουργούν.Οφείλουν να δραστηριοποιούνται και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Για αυτό ακριβώς το λόγο από την ίδρυσή μας υποστηρίζουμε φιλανθρωπικές οργανώσεις, σωματεία και ιδρύματα.

 
5bl

5η Εθελοντική Αιμοδοσία

Την 5η Εθελοντική Αιμοδοσία προγραμματίζει η mediatel , την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017.

Στόχος είναι η ενίσχυση της τράπεζας αίματος της εταιρείας για τη στήριξη των εργαζομένων και των οικογενειών τους σε πιθανή ανάγκη αίματος.

Η αιμοδοσία θα αρχίσει στις 9:00 π.μ. και θα διεξαχθεί στις Εγκαταστάσεις της Εταιρείας.

Δείτε εδώ τις οδηγίες για τους εθελοντές.

 

Το δικό μας Όραμα για την Ελπίδα

«Η mediatel σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» συνεχίζει την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των υπαλλήλων της με σκοπό την αύξηση του αριθμού των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Στόχος της εταιρείας είναι 100 εργαζόμενοι να γίνουν Εθελοντές Δότες.

 

11850c

Το 11850 στήριξε τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας»

Από τον Ιούλιο έως και τον Δεκέμβριο του 2016 η mediatel στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στήριξε τη Λειτουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «Όραμα ελπίδας» μέσω του Ενιαίου Τηλεφωνικού Καταλόγου 11850.
Κατά τη διάρκεια των 6 μηνών, για κάθε κλήση που δεχόταν το 11850, η mediatel προσέφερε 0,10 ευρώ στο «Όραμα Ελπίδας».
Η mediatel δεσμεύεται σε μια τόσο δύσκολη εποχή, σαν αυτή που διανύει η χώρα μας, να συνεχίσει ανελλιπώς να βρίσκεται δίπλα στον Άνθρωπο και να στηρίζει Συλλόγους που έχουν πραγματική ανάγκη.
Το συνολικό ποσόν αναμένεται να αποδοθεί μέσα στον Ιανουάριο στον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».

 
aimoafisa4

4η Εθελοντική Αιμοδοσία

H mediatel θα ήθελε εκφράσει τη βαθιά της ευγνομοσύνη σε όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες για τη συμμετοχή τους στη σημερινή Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Ο Εθελοντισμός είναι μια πράξη αναμφισβήτητης αξίας, όμως σε δύσκολες εποχές – όπως αυτές που ζούμε – προσλαμβάνει μια ιδιαίτερη σημασία, αφού αφενός μεν αποδεικνύει στην πράξη το γεγονός, ότι η θέση του Ανθρώπου οφείλει να είναι δίπλα στον Συνάνθρωπο, αφετέρου δε ενδυναμώνει τους δεσμούς της Εταιρείας με τους ανθρώπους της.

Η σημερινή Αιμοδοσία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Χάρη στους Εθελοντές Αιμοδότες η Εταιρεία μπορεί να συνεχίσει την αρωγή σε όποιον συνάδελφο βρεθεί (ο ίδιος ή συγγενικό του άτομο) σε έκτακτη ανάγκη.

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού θα βρίσκεται πάντα κοντά στους εργαζόμενους της Εταιρείας και θα προσβλέπει στην πολύτιμη βοήθεια και συμπαράστασή τους σε παρόμοιες δράσεις, που θα αποσκοπούν στην προσφορά προς τον Άνθρωπο.

 

Save the cap

Η Εταιρεία μας ξεκινάει μια νέα δράση στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η δράση, με τίτλο “Save the cap”, στοχεύει στην στήριξη του Συλλόγου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Νομού Πέλλας. Ο Σύλλογος Παραπληγικών Πέλλας χρησιμοποιεί τα πλαστικά καπάκια, για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για όσα μέλη του βρίσκονται σε οικονομική δυσπραγία.

Πλαστικά καπάκια κάθε είδους θα συλλέγονται  στους κάδους με την ειδική σήμανση που έχουν ήδη τοποθετηθεί στην Εταιρεία.

Η Εταιρεία θα αποστείλει τα καπάκια που θα συγκεντρωθούν στον Σύλλογο συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στο έργο του.

SAVE-THE-CAP
 
photo

Στη σημερινή εποχή, το να χαρίζεις το χαμόγελο σε ένα παιδί είναι σπουδαίο. Εμείς, όλοι μαζί  οι εργαζόμενοι στην Mediatel χαρίσαμε χαμόγελα σε 19 παιδιά που κατοικούν στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κέρκυρα. Τα δώρα που αγοράσαμε για τα παιδιά, ταξίδεψαν  στον προορισμό τους και μαζί με αυτά ταξίδεψαν και οι ευχές όλων μας.

Η Mediatel θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό σωματείων, φιλανθρωπικών οργανώσεων και ιδρυμάτων και να προσφέρει – με όποιον τρόπο μπορεί – στο κοινωνικό σύνολο.

Δείτε εδώ την ευχαριστήρια επιστολή του  Προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού» κου Κώστα Γιαννόπουλου.

 

Η mediatel σε συνεργασία με το Σύλλογο Όραμα Ελπίδας ξεκινάει καμπάνια ενημέρωσης του προσωπικού της εταιρείας, με σκοπό την αύξηση του αριθμού εθελοντών δοτών του μυελού τον οστών. Στόχος της καμπάνιας είναι η ανεύρεση τουλάχιστον 100 εργαζομένων που κατόπιν ενημέρωσης θα γίνουν εθελοντές δότες του μυελού των οστών, προσφέροντας έτσι ζωή σε  ασθενείς που έχουν ανάγκη μεταμόσχευσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του Συλλόγου Ελπίδα: http://www.oramaelpidas.gr

Μπορείτε να δείτε την αφίσα της Δράσης εδώ.

 
afisa-aimodosias

3η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 3η Αιμοδοσία χάρη στη βοήθεια που πρόσφεραν όλοι οι εθελοντές αιμοδότες της εταιρίας μας.

88 φιάλες αίμα βρίσκονται στην Τράπεζα Αίματος της Εταιρείας και είναι στη διάθεσή του προσωπικού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ο Εθελοντισμός  είναι μια πράξη αναμφισβήτητης αξίας, τόσο για τους ίδιους τους εθελοντές και τους μη κερδοσκοπικούς συλλόγους που είναι συντονιστές  αυτών των προσπαθειών προστατεύοντας και προσφέροντας φροντίδα σε συνανθρώπους μας, όσο και για όλους αυτούς,  που αποκτούν χαμόγελο και ελπίδα στις προσπάθειές τους.

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού θα βρίσκεται πάντα κοντά στους εργαζόμενους της Εταιρείας και θα προσβλέπει στην πολύτιμη βοήθεια και συμπαράστασή τους σε παρόμοιες δράσεις, που θα αποσκοπούν στην προσφορά στον Άνθρωπο.

 
thanks1
S.L-1088_2
S.L-1093

Η Εκδήλωση:

Φέτος  η εταιρεία μας, τίμησε τη Μητέρα με έναν ξεχωριστό τρόπο: Η mediatel συμμετείχε στις 10 Μαΐου 2015, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, στο Φεστιβάλ που διοργάνωσε το ψηφιακό περιοδικό imummy.gr του Δημοσιογραφικού Ομίλου Λαμπράκη με την υποστήριξη των Εκπαιδευτήριων Γείτονα στους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής.

Το Φεστιβάλ φιλοξένησε:

  • παραστάσεις μουσικές, θεατρικές, παραδοσιακών χωρών, Καραγκιόζη κ.α.
  • εργαστήρια κατασκευών για μικρούς και μεγάλους
  • Εκθέσεις με δημιουργίες παιδιών
  • Bazzar Παιδικού Βιβλίου.

Η Εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι τα έσοδα διατέθηκαν για την υποστήριξη της «Κιβωτού του Κόσμου»

Η εταιρεία μας μοίρασε σε όλες τις μαμάδες που παρευρέθηκαν εκείνη την ημέρα στους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής τις κάρτες που ετοίμασε ειδικά για αυτήν την Εκδήλωση

Δείτε τις δηλώσεις της HR Director, κας Α. Ατματζίδου

giorti_miteras_festival
 
bibliodromies

Η Mediatel αντιμετωπίζοντας τον Τομέα της Εκπαίδευσης με ιδιαίτερη ευαισθησία, είναι  Χρυσός Χορηγός του 17oυ  Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου «ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2015», που διοργανώνεται από τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό ένα Πρόγραμμα,  στο οποίο – στα 16 χρόνια του θεσμού –  έχουν πάρει μέρος 28.000 μαθητές από δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία όλης της χώρας .

 

Με την πεποίθηση ότι μια Εταιρεία πρέπει να είναι δίπλα στον Άνθρωπο, η Mediatel προσέφερε τα Χριστοούγεννα του 2014 σε 24 παιδάκια από το Χαμόγελο του Παιδιού  το Χριστουγεννιάτικο δώρο τους, χαρίζοντας σε αυτά τα παιδιά ένα ακόμα χαμόγελο.

xamogelo
 
aimodosia

Η εταιρεία είναι οι άνθρωποί της. Μέσα στο 2014 οργανώθηκαν 2 δράσεις Αιμοδοσίας προς άμεση στήριξη των εργαζομένων και των οικογενειών τους στις πιθανές ανάγκες τους για αίμα. Αποτέλεσμα των δράσεων αυτών ήταν η συγκέντρωση 76 φυαλών αίματος.

 

H Mediatel στηρίζει τα βήματα ζωής των παιδιών της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων προσώπων – ΕΛΕΠΑΠ.

Έχει υλοποιήσει τεχνικά (τεχνικός πάροχος) & συντηρεί στα συστήματα της την υπηρεσία sms στον 5ψηφιο αριθμό της ΕΛΕΠΑΠ 54980.

ELEPAP logo
 
10986703_857203240989374_8680646304546764879_n

H Mediatel στηρίζει το έργο του ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ που σκοπό έχει την εκπλήρωση των ευχών των παιδιών που απευθύνονται στον οργανισμό.

Έχει υλοποιήσει τεχνικά (τεχνικός πάροχος) & συντηρεί στα συστήματα της την υπηρεσία sms στον 5ψηφιο αριθμό 54042 του ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 

Η Mediatel προσφέρει στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΠΙΔΑ την γραμμή 9011 405 240 και στηρίζει τον αγώνα των παιδιών για ζωή. Με ένα τηλεφώνημα στον αριθμό της Mediatel, ο ενδιαφερόμενος προσφέρει την βοήθεια του στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΠΙΔΑ

elpida logo
 
grammizois

Η Mediatel προσφέρει στο Κοινωφελές μη κερδοσκοπικό σωματείο Τηλεειδοποίησης και βοήθειας στο σπίτι ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ – SILVER ALERT την γραμμή 9011 405 640 με σκοπό την οικονομική τους ενίσχυση. Έργο της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ-SILVER ALERT είναι η φροντίδα, η προστασία και το αίσθημα ασφάλειας στους ηλικιωμένους.

 

Επίσης, η Mediatel προσφέρει στην ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ – SILVER ALERT την γραμμή 9011 405 417 προκειμένου να διεξάγει διαγωνισμούς με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σωματείου.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-TABLET
 
iliaxtida

Η Mediatel προσφέρει στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ την γραμμή υποστήριξης του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου παιδιού και Οικογένειας Ηλιαχτίδα μέσω του αριθμού 9011 40 55 41.

Το όραμα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ είναι να δημιουργήσει ένα Ξενώνα που με πολλή Στοργή και Φροντίδα θα φιλοξενούσε άπορα παιδιά από την επαρχία με σοβαρά προβλήματα υγείας που τα αναγκάζουν να μεταφερθούν στα Νοσοκομεία της Αθήνας.

 

H Mediatel προσφέρει στην ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ την γραμμή 9011 404 242 μέσω της οποίας στηρίζονται οικονομικά οι δράσεις της ΘΕΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ και παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν πληροφορίες και ενημερώνονται για τους τρόπους μετάδοσης του HIV/AIDS.

ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ

 

H Mediatel προσέφερε στο ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ την γραμμή 9011 405 480 με σκοπό την στήριξη του σε ραδιομαραθώνιο του σταθμού Αθήνα 984.

Συγκεκριμένα, ο ραδιομαραθώνιος πραγματοποιήθηκε από την ομάδα καλλιτεχνών «Αγάπη Ρε+» με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης για τα Κέντρα Κράτησης σε Κόρινθο και Μυτιλήνη καθώς και για τις μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στις φυλακές.

 

H Mediatel προσφέρει στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑ την γραμμή 9011 405 459 με σκοπό την στήριξη του στο έργο που πραγματοποιεί.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος, πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down.

frontida
 
240x240_parkinsonportal_white

Η Mediatel έχει υλοποιήσει για την εταιρεία Parkinson Care την γραμμή Βοήθειας Parkinson στον αριθμό 9011 40 40 34. Η γραμμή αυτή προσφέρει ενημέρωση, πληροφορίες και ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα που νοσούν από Parkinson.